iPhone'dan yazi :)

Kac zamandir yazicam yazicam bi turlu olmuyo. Annem, erkek kardesim ve kucuk kiz kardesim 10 gundur Ankaradalar. Boyle olunca butun vaktimi onlarla geciriyorum, gunesin tadini cikariyoruz, oturup bilgisayar basina yazi yazmak mumkun olmuyor. Bu yaziyi bile iPhone'la yayinliyorum. Erkam'in Izmir'de olmasindan dolayi da artik annemin evinde kaliyoruz oglumla. Pazar gunu babamda katiliyo bizim ekibe, biz de onun gelmesini bekliyorduk Emir'in sunneti icin. Evveeet oglum pazartesi sabah 6.30 da sunnet olucak.. Simdiden icim gitse de iyi olucagini biliyorum. Doktorumuz Aydin Yagmurlu cok sempatik, isinin ehli ve oglumun kuzeninin sunnetini de o yapti 3 hafta once. 4.5 aylik oldugu icin malesef genel anestezi yapmalari gerekiyomus. Tabi ki hafif olucak, sonrasinda lokal anestezi ile yakisikli bi sunnet yapicam  merak etmeyin dedi Aydin bey. 2 ay once gelseydiniz genel anestezi gerekmezdi, bebekler o zaman sakin durabiliyolar kimildamadan dedi, bilginize. Bizim icin bugune kismetmis :) Saat 4'te emzirip 6.30 da hastanede olucaz, 9 gibi cikmis oluruz insallah doktorumuzun dedigine gore. Heyecanla bekliyoruz :)

Dun oglumun aylik kontrolu vardi. Cok sevdigimiz Alev doktorumuza gittik. Her ay o randevuyu iple cekiyorum dogrusu. Bu kadin bende bagimlilik yapti :) onu gormek o kadar iyi geliyo ki. Hem oglumun doktoru hem psikologum adeta. Gelir gelmez Saliham hayat nasil diye soruyo. Once seninle sonra bebeginle ilgileniyor. Bilen biliyo ne kadar iyi bir doktor oldugunu. Onunla tanistiktan sonra baska doktora gitmem mumkun degil. Bebegin genel kontrolunu yaptiktan sonra, asistani bebegin ustunu giydirip bebegi oyun odasina goturuyor, ve bizim le basbasa oturup uzun uzun yazarak o ayin gelismelerini, bu ay Hangi oyuncak almamizi, uyku duzeninden atesine, huyundan hoslandigi ve hoslanmadigi seylere kadar, o ayin icerisinde neler kesfeder neler ister neler yapar, hangisi normal hangisi degil detayli bi sekilde herseyi anlatiyor. Biz de agzimiz acik onu dinlemekten keyif aliyoruz :) anlattiktan sonra sorularimiz varsa onlari soruyoruz ki genelde hepsini cevaplamis oluyo zaten. Bize de tesekkur edip bi daha ne zaman gelelimmmm sormak dusuyo :)


Gelelim oglumun 4. ay kontrolune. Sukurler olsun hersey cok guzelmis. Boyu, kilosu, hersey yolunda. Ellerine kollarina surune saglik, cok iyi bakmissin sipaya diye seviyo oglumu Alev doktor. Asigim sanicaksiniz doktora, ona yakin bisey :)  Bu ay odalarimizi ayirmamiz gerekiyomus. Istememe ragmen bu kadinîn her dedigi ne kadar dogru oldugunu zamanla ogrendigim icin, evime dondugumde bunu uygulamaya calisicam. Weewell'in kamerali babyphone'u aldiktan sonra baslicam insallah. 25 gun sonra da ek gidaya basliyoruz. Onun icin alacaklar listemiz var, eksikleri bu hafta alicam. O zamana kadar biz yemek yedigimizde bebegimin eline sadece kalin ve soguk bir havuc vericez. Ve artik oglum bizim le oturacak bumbo koltugunda.


Elime bilgisayari alabildigimde daha uzun ve detayli bi sekilde yazarim insallah simdilik bu kadar oluyor..


Persembe de Istanbul yolcusuyuz! Donus pazartesi, annemler Lyon'a Ben Ankara'ya.. Bu guzel hava devam eder de bol bol gezeriz insallah. Istanbul'a en son bir sene once gittim, cok ozledimmm!


Herkese mutlu hafta sonlari.


Yorumlar